dijous, 2 d’abril de 2015

Alquézar


Comarca: Somontano de Barbastro
Província: Huesca
Data de la visita: diumenge 15 de setembre del 2013

És un d’aquells pobles que enamoren a primera vista. La seva situació geogràfica característica, dalt d’un turó envoltat parcialment pel riu Vero, li confereix un aire de medievalitat important. Lluny de ser un poble més que conserva tan sols algunes restes medievals, tota la població es basteix sobre construccions de l’època. És aquest un dels trets que creiem que el fan un lloc especial. 

El punt culminant d’aquest peculiar indret és el castell, envoltat per les muralles que en èpoques remotes devien servir com a bastió defensiu. Aquesta edificació destaca per sobre de qualsevol altre vestigi.

Malgrat ser un lloc amb un atractiu potent, motiu pel qual podríem esperar una afluència de visitants força concorreguda, la tranquil·litat que s’hi respira és extraordinàriament elevada. Les restriccions circulatòries establertes per l’ajuntament afavoreixen aquest ambient.

A més a més, si visiteu Alquézar també podreu gaudir d’un passeig molt relaxant seguint les passarel·les del riu Vero, pensades expressament per a tot tipus de públic i en qualsevol estat de forma.

Tenint en compte la personalitat d’aquest poble us aconsellem que si algun dia en teniu la possibilitat l’aneu a visitar, ja que de ben segur que el seu encant no us deixarà indiferents. 

 Vista general d'Alquézar


El riu Vero al seu pas per la part baixa del poble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada