dilluns, 1 de juny de 2015

Besalú
Comarca: la Garrotxa
Província: Girona
Data de la visita: dijous 31 d’octubre del 2013 

Des que Martí Gironell va escriure la famosa novel·la El pont dels jueus, Besalú s’ha convertit en un poble encara més conegut del que ja era. I és que aquesta magnífica població situada a la comarca volcànica de la Garrotxa no pot passar per alt a ningú que estigui interessat a visitar llocs magnífics.

Una de les vistes que més ens va captivar des del primer moment és, sense cap mena de dubte, el pont romànic que passa per sobre del riu Fluvià i en travessa les aigües tèrboles. Des del pont podreu gaudir d’unes bones vistes de tot Besalú que segurament us agradaran.

Encara que la visita la vam fer de nit, estem convençuts que si hi aneu de dia també us hi sentireu molt a gust. És més, si teniu la sort de poder-hi anar en època tardorenca podreu apreciar la immensa vivesa dels colors propis que adopta la vegetació en aquesta època de l’any. 

A banda del pont romànic, també us recomanem que passegeu tranquil·lament per la resta del poble, ja que hi ha altres llocs que també mantenen un encant especial i que val la pena de veure i fotografiar.


 


El pont romànic, que travessa el riu FluviàEl pont vist des d'un dels extrems

Vistes de Besalú des del pont romànic
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada